Skip to main content

Onze visie

Uw plannen, uw dromen, uw ambities en verlangens: deel ze met ons. Dan bekijken we samen hoe we ze kunnen realiseren. Open, kritisch, vakkundig en onafhankelijk. In alle vertrouwen en met respect. Dat kunnen we u garanderen. Waar u ook voor gaat, wij gaan met u mee. Wij staan voor u klaar 24 uur op 24, 7 dagen op 7.

De verzekeringsmarkt is een enorm snel evoluerende markt waarin maatwerk een must is. Verzekeren wordt alsmaar complexer. Daarom heeft elk van ons zich gespecialiseerd in één of meerdere aspecten van de ingewikkelde verzekeringsmaterie. Hierdoor hebben we ook meer tijd om uw verzekeringsportefeuille regelmatiger te evalueren en samen met u te optimaliseren.
Zo kunnen we u nog beter helpen, deskundiger adviseren en vooral optimaal verzekeren. Correcte en eerlijke informatie, goede polisvoorwaarden en perfect beheer van schadedossiers komen bij ons op de eerste plaats.

Specialisten staan in onze 3 kantoren voor u klaar voor alle courante verzekeringen: van auto, brand, gezin tot en met levens- en beleggings- verzekeringen.
Maar we werken ook verzekeringen uit op maat voor zowel particulieren als zelfstandigen, vrije beroepen, KMO’s, land- en tuinbouwbedrijven.

Bovendien geven we u via onze website de gelegenheid om volkomen gratis en vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Historiek Azurali

Het KBC kantoor Azurali BVBA is ontstaan in 2011 uit de fusie van het agentschap Houben en Martens BVBA met filialen te Hasselt en Alken en het agentschap Bart Bosmans BVBA met filiaal te Diepenbeek.

Het kantoor Houben en Martens BVBA is op haar beurt ontstaan na de fusie in 2003 van de KBC agentschappen Martens & Co BVBA van Stan Martens uit Alken en de NV Houben van Benny Houben uit Hasselt.
De familie Martens uit Alken is sedert 1916 al drie generaties lang actief in verzekeringen.
De familie Houben begon in 1956 met verzekeringen en is reeds aan de tweede generatie toe.

Bart Bosmans, destijds werkzaam in kantoor Diepenbeek, nam in 2004 de fakkel over van Miel Habex die er sedert 1980 het kantoor runde nadat hij het op zijn beurt had overgenomen van zijn vader. Bart wist het kantoor te Diepenbeek de afgelopen jaren uit te bouwen tot een belangrijk verzekeringsagentschap in de regio

Begin 2011 besloten de kantoren Hasselt, Alken en Diepenbeek de krachten te bundelen. Er werden 2 bijkomende vennoten aangetrokken, Peter Vandebeek en Christian Roucourt. Beiden kwamen uit de banksector waar ze tot dan actief waren in het domein ondernemen. Zij kwamen het management van het nieuwe fusiekantoor versterken.
Naar aanleiding van de fusie drong zich ook een nieuwe naam op : KBC-Verzekeringen AZURALI BVBA

Door de samenvoeging van deze drie kantoren zijn we in de regio een nog sterkere speler op de verzekeringsmarkt geworden. Maar ook buiten de driehoek Hasselt – Alken – Diepenbeek zijn we als gespecialiseerd verzekeraar actief zowel in het domein ondernemen als het domein particulieren.